Campanya per la nova normativa VMP

Aquesta campanya està integrada en una campanya més general en el marc de la convivència i del foment del civisme que estem treballant des de l’agència.

Aquesta campanya neix de la necessitat de regular un nou moviment en el transport. Són els VMP, vehicles de mobilitat personal, i el més popular és el patinet elèctric. La DGT encara no ha regulat els diferents usos on està permès o com s’ha de circular amb aquests vehicles. Dificultant una bona convivència entre usuaris i vianants.

Gràficament es mantenen els elements gràfics de la campanya general, la tipografia condensada, els personatges i les il·lustracions simples i directes.

Al ser una campanya informativa, els missatges deixen de ser tan directes, i s’exposa la normativa dibuixant diferents escenes on podem veure la forma correcta d’actuar, com les accions que no són correctes i podrien ser sancionables en un futur.

Hem desenvolupat diferents aplicacions, des de cartelleria per a diferents punts de la ciutat, elements gràfics del web de l’ajuntament, material imprès i animacions per a les xarxes socials.

Hem desenvolupat:

· Llenguatge gràfic
· Identitat gràfica
· Disseny editorial

 

· Comunicació
· Animacions
· Il·lustració